Wat we doen

Oost-Turkistan Onderzoeks- en Onderzoekcentrum

Wij geloven dat de enige manier om de genocide in Oost-Turkestan te stoppen en de Oeigoerse mensen in de diaspora te beschermen, is door echte veiligheidssamenwerking op te bouwen met sterke geallieerde landen. We staan voor een gemeenschappelijke dreiging en moeten samenwerken.

Wij bieden training in open source-onderzoek, gedetailleerde casestudies, het interviewen en debriefen van slachtoffers en getuigen, observatie en rapportage, de analyse van informatie en vele andere vaardigheden.

De Oeigoerse mensen en organisaties worden in veel landen geviseerd. Dit is een misdaad in die landen. Hetzelfde geld, personeel, apparatuur, faciliteiten, planning en autorisatie die worden ingezet om ons te vervolgen, worden ook gebruikt tegen onze bondgenoten. Het wordt gebruikt om hun technologie te stelen, hun economie te ondermijnen en zich te mengen in hun democratische processen. Oeigoerse mensen kunnen hun steentje bijdragen door de infrastructuur van deze misdaden te identificeren en te delen met onze bondgenoten tegen deze gemeenschappelijke bedreiging voor onze veiligheid. Het is onze plicht.